2023 Virtual Retreat: Back in Step with the Universe

Three days of speakers, panels, workshops, meetings and meditation.

JOIN US
September 8-10, 2023

Zoom ID and Pass Code (will be provided upon receipt of Registration / Payment)

Automatic Registration VIA the button below.

Click Here For Regular Registration for the Retreat

Loading

Click Here For Scholarships – Name Your Own Donation Amount

Loading

Click Here For FREE Scholarship

Loading

Retreat Schedule

Please use this link to convert FROM EDT to your time zone:
https://www.timeanddate.com/worldclock/meeting.html

Friday, September 8th

12:00 pm – 1:00 pm EDTMeeting ABAnon: Julie (UK) (1 hour)
1:30 pm – 2:30 pm EDTFun Activity: Shelby (US) (1 hour)
3:00 pm – 4:30 pm EDTWorkshop: Emotional Sobriety (1.5 hours): Peter (US) & Jessa (CA)
5:00 pm – 5:45 pm EDTABAnon Speaker: Julie (UK) (45 minutes)
7:30 pm – 8:45 pm EDTWelcome and Introductions: (1 hour, 15 minutes)
9:00 pm – 9:45pm EDTSpeaker: Simone (US) (45 minutes)
10:00 pm – 11:00 pm EDTMeeting Topic: Daily Spiritual Practices Dawn (CA) (1 hour)

Saturday, September 9th

6:30 am – 7:45 am EDTMeeting- Helen (UK) (1 hour 15 minutes)
8:00 am – 8:30 am EDTBreathwork and Meditation: Kate (AUS)
8:45 am – 9:30 am EDTSpeaker: Spring (LUX) (45 minutes)
9:45 am – 11:15 am EDTPanel: Beginner Focused: What is the Drug?
Harvey (US) & Keren (Israel) & Bonnie (US) (1.5 hours)
11:30 am – 12:15 pm EDTSpeaker: Marina (UK) (45 minutes)
12:30 pm – 1:30 pm EDTMeeting Topic: Back to Basics – Tabea (DE) (1 hour)
1:45 pm – 2:30 pm EDTFun activity: Lead by: Osk (Iceland) (45 minutes)
2:45 pm – 4:15 pm EDTPanel: Healing Relationships with HP, ourselves, our bodies, food,
and others(1.5 hours): Kathryn (UK) & Alison (CA) & Tash (New
Zealand)
4:45 pm – 5:30 pm EDTSpeaker: Con (UK) (45 minutes)
5:45 pm – 7:15 pm EDTWorkshop: Illusion of Control (1.5 hours) Lisa (CA) and Staci (US)
7:45 pm – 8:45 pm EDTMeeting Topic: Restored to Sanity Amy (CA) (1 hour)
9:00 pm – 9:45 pm EDTSpeaker: Adam (CA) (45 minutes)
9:45 pm EDTWrap Up with Prayer

Sunday, September 10th

11:00 am – 11:45 am EDTGuided Meditation: Michelle (CA) (45 minutes)
12:00 pm – 12:45 pm EDTSpeaker: Phoenix (US) (45 minutes)
1:00 pm – 1:30 pm EDTSobriety Countdown and Book Giveaway (30 minutes)
1:30 pm – 2:30 pm EDTClosing Circle (1 hour)

The event is finished.

Date

Sep 08 - 10 2023
Expired!

Time

All Day

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Sep 08 - 10 2023
  • Time: All Day

Meeting Type

Virtual

Location

Zoom
Category

Organizer

Dawn
Email
dawnjaitken@gmail.com
Click Here to Request A Change To This Meeting Information

Loading